Boligerne på Thors Bakke

Læs om boligerne på Thors Bakke, herunder mulighederne for TV, internet og telefon m.m.

Ældrecenter Thors Bakke består af 47 ældreboliger med mulighed for kald og en aflastningsbolig.

41 af ældreboligerne er torumsboliger. De øvrige seks ældreboliger er trerumsboliger, som er velegnede for ægtepar. Alle ældreboligerne er moderne, lyse og velindrettede og har egen altan.

Aflastningsboligen er en torumsbolig med plejeseng, sengebord, almindelig stol og bord samt fjernsyn. Er du på aflastningsophold, kan du også benytte opholdsrummet.

Hvis du har lyst til at se ældrecentret og en af vores boliger, er du velkommen til at kontakte centerleder Mikkel Graversen på tlf. 2139 4399.

Du kan få kabel-TV via YouSee eller Norlys.

Du skal selv kontakte en af de to TV-udbydere for at få TV i din bolig.

Der er telefonstik i alle boliger, så du kan have fastnettelefon.

Hvis du har en fastnettelefon og ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer, skal du kontakte dit teleselskab og bede dem om at flytte dit nummer til din nye adresse på Thors Bakke.

Hvis du har en mobiltelefon, skal du bare tage den med, når du flytter. Du bør give dit teleselskab besked om din nye adresse, men skal ikke gøre yderligere.

Hvis du vil have internet i din bolig, skal du selv kontakte en internetudbyder. Du kan evt. bruge samme udbyder som til TV.

Hvis du gerne vil have forsikringer (f.eks. en indboforsikring og/eller ulykkesforsikring), skal du selv kontakte et forsikringsselskab.

Der er ikke noget krav om, at du skal have forsikringer, når du bor på Thors Bakke.

Du må ryge i din bolig, når der ikke er personale til stede.

Der må ikke bo husdyr i din bolig.